Modele urari

Urari de Anul Nou: 10 mesaje si SMS-URI pe care le Poti trimite celor Dragi-citeste si: mesaje de Anul Nou pe care trebuie sa le citesti. Urari care te vor face sa Razi cu Lacrimi-CITESTE SI: urari de LA MULTI ANI si mesaje de LA MULTI ANI. Cele mai Frumoase l`urari si mesaje cu care sa-TI surprinzi Familia sau prietenii de Aniversari sau onomastici 20. Urarile mele de craciun sunt incarcate de bucurie, zapada si un an Nou joyeux si din cand in cand sa faci Apel la ratiune sau macar sa-i Dai un bip. « Farmecul zilelor de Crăciun să te însufleţească şi să-ţi lumineze toată fiinţa! Bucură-te de adevărata semnificaţie a acestei sărbători alături de toti CEI pe care îi iubeşti! « . Iubire si Speranta, sanatate si Noroc, fericire si bucurie! Ce mai, de toate sa fie! La multi Ani!. « Vă dorim ca în Noul an în Care vom intra, să aveți parte de:…. Mai sunt doar Naomi Ore pana la cumpăna dintre Ani. Iată cele mai Frumoase SMS-URI, mesaje, urări și felicitări pentru mamă, tată, frați, surori, iubit/ă, soție, prieteni sau colegi cu ocazia intrării în Noul an.. Pingback: Superstiții de Revelion și Anul Nou. Ce este bine și ce nu trebuie să faci în noaptea dintre Ani-Alba24… « Pentru anul ce Vine Îţi doresc: Pace în suflet, bucurie fără margini, Sănătate Cât cuprinde, credinţă în bine şi săruturi o mie! ». « Un gând Bun, o inima curată, un zâmbet PE a voastră față, Vorbe de duh și Pace în suflet este tot ce vă doresc de sărbători și în anul Care Vine! » « Sfintele Sărbători de Crăciun şi Anul Nou să vă aducă Sănătate, putere de Muncă şi multe satisfacţii alături de CEI Dragi.

La multi Ani! « … « Închide ochii şi Pune-ţi o dorinţă. AM auzit că de Anul Nou orice vis poate deveni Realitate şi SPER să ţi se întâmple şi ţie. Tot ce se întâmplă în 2019 găsești PE alba24. La Mulţi Ani fericiţi! « Una dintre bucuriile Crăciunului este să te gândeşti la persoanele speciale DIN viaţă si tu esti una dintre ACELE persoane minunate! Să ai un Crăciun fericit! « . -Anul Nou sa iti aduca sanatate si Putina munca, sa fi buna si iubita si o viata fericita si multi Bani, daca o sa ai si la ALTI o sa dai. . Nu iti doresc ca Noul an sa iti aduca in Dar indéplorinirea tuturor Viselor, ci sa ai le de a le face FATA atunci cand se vor implini. Sa ai parte de tot ce e mai bun in viata!. « Fie ca spiritul blând al Sfintelor Sărbători să ningă asupra voastră doar bucurie şi senin, prosperitate, veselie şi Sănătate în anul ce Vine! SĂRBĂTORI FERICITE! « -ieri e istorie, Maine e Monsieur, azi e un Dar.

Un Dar de impartit cu apropiatii. La multi Ani si un an Nou fericit! « Să ningă în noaptea de Crăciun cu vise împlinite! Învaţă să visezi, păşeşte Dincolo de Real, Crăciunul face minuni! « . Cele mai Frumoase l`urari pentru ziua de nastere a celor Dragi! Bravo!!!!!!!!!!!!!!!? CINE Lea scris e Bun! Mia placut mult AIA Cu,, Catelus cu Parul cret sa ai jeep à cotet, tractiune4ori4… « BRAVO!!!!! .

Post navigation